Steaua București continuă lupta

Mâine, 06 februarie, începând cu ora 17.00 la sala Concordia din Chiajna va avea loc meciul de handbal Steaua București – CSM Bacău. Partida contează pentru etapa a XVII-a din Liga Zimbrilor. În ultimele trei confruntări dintre cele cele două formații, roș-albaștri au fost victorioși.

Antrenorul Sandu Iacob a declarat: „Ne dorim să păstrăm seria rezultatelor pozitive. Atmosfera la echipă este bună atunci când rezultatele reușesc s-o întrețină. Mâine pe teren vom lupta și suntem motivați să obținem o nouă victorie. Steaua are nevoie de aportul suporterilor, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare în tribune”.

„Este clar ca ne așteptă un meci foarte greu cu CSM Bacău, este o echipă bătăioasă deși au parte de un început mai slab. Începutul nostru bun de an ne face încrezători că vom lupta și obține un rezultat bun. Așteptăm ca prin rezultatele noastre să aducem câți mai mulți oameni la sală să ne fie aproape și să ne susțină în atingerea obiectivelor noastre”, a declarat portarul echipei Alexandru Bucătaru.

Pentru aceste trei puncte puse în joc Steaua București luptă pentru consolidarea poziției în clasament.

Biletele pentru această partidă se vor pune în vânzare la casele de bilete ale sălii Concordia cu o oră înainte de începerea meciului.

Vă așteptăm la meci!

Distribuire social media