Partener de top pentru handbalul stelist

Cea mai titrată echipă din handbalul românesc, formația care i-a dat sportului pe semicerc pe Cornel Oțelea, Cristian Gațu, Ștefan Birtalan, Radu Voina, Nicolae Munteanu sau Vasile Stângă beneficiază, începând de ieri, de sprijinul unui partener cu renume internațional, Hyundai Rotem.

Contractul de sponsorizare dintre Steaua București și Hyundai Rotem, se întinde pe o durată de 2 ani și a fost parafat ieri, de către președintele clubului, Răzvan Ștefan Bichir și de către vicepreședintele executiv al companiei sud-coreene, Ahn Kyung-soo.

Despre Hyundai Rotem

Încă de la înființare, din 1977, Hyundai Rotem a adus bunăstare în viețile oamenilor prin furnizarea de bunuri și servicii prin intermediul industriei infrastructurii naționale străduindu-se să creeze un ecosistem și o dezvoltare de tip „win-win” pentru industriile conexe. Hyundai Rotem este lider de piață fiind prezent în peste 50 de țări din întreaga lume, figurând ca un jucător important pe piețele de industrie feroviară, armament și construcții de mașini.

În industria feroviară, s-a axat în special pe trenurile de mare viteză. A introdus, de asemenea, și mobilitatea viitoare, cum ar fi tramvaiul cu pile de combustibil cu hidrogen. Hyndai Rotem este și un jucător important pe piața de armament. Sistemul de arme sol de clasă mondială al Hyundai Rotem concurează la nivel global, dincolo de Coreea de Sud.

Hyundai Rotem este în fruntea instalațiilor industriale de înaltă tehnologie (Uzina ECO). În plus, Hyundai Rotem oferă soluții inteligente de mobilitate, cum ar fi prese și sisteme logistice automatizate pentru fabricarea produselor mobile și și-a asigurat capacitatea de a furniza instalații de oțel de înaltă calitate care încorporează tehnologia de reducere a emisiilor de poluanți.

Bine ai venit în familia Steaua, Hyundai Rotem!❤️💙

Distribuire social media