A treia victorie consecutivă

Ieri, la sala Concordia din Chajna, echipa de handbal Steaua București a obținut o victorie clară în fața echipei CSM Bacău, scor 37-30 (24-18). Meciul a contat pentru etapa a XVII-a din Liga Zimbrilor și a fost transmis în direct de TVR2.

Printr-un atac susținut și o apărare agresivă echipa stelistă și-a impus jocul reușind a treia victorie consecutivă. În prima repriză a acestui meci s-au înscris 42 de goluri ce reprezintă recordul actualei stagiuni la capitolul goluri marcate.

După meci antrenorul Sandu Iacob a declarat: „La fiecare meci disputat este foarte multă muncă. Adversarii cu care jucăm, mai ales că nu sunt suporteri care să pună presiune pe ei, se simt ca la antrenament, nu au nici un stres emoțional. Noi avem nevoie de energie care să vină și din altă parte a terenului. Valoarea este cea care ne dă ritmul și azi am fost mai buni decât echipa adversă, îi felicităm că ne-au pus serios la treabă și în acelaș timp îi felicit pe sportivii noștri pentru victorie. Mai sunt 27 de puncte în sezonul regulat pentru care vom lupta, mai sunt lucruri de îmbunătățit, e nevoie de a ne găsi ritmul pentru că meciurile cu adevărat grele acum încep. Am obținut 3 victorii consecutive și ne bucurăm, dar îmi pare rău că nu suntem mai mulți să ne bucurăm în direct de aceste meciuri, dar păstrăm bucuria pentru cei care vin să ne susțină. Știu că spiritul Stelei există în fiecare dintre suporterii din Ghencea, dar Chiajna nu este cea mai apropiată locație pentru ai avea alături. Avem o singură opțiune de a câștiga meciuri pentru ai motiva și astfel să ajungă și la partidele noastre din Chiajna”.

„A fost o victorie meritată, am muncit mult la antrenamente și azi s-a văzut pe teren. Suntem pe locul trei în campionat, obiectivul nostru fiind locurilr 1-3 și cupele europene. În jocul de azi diferența s-a făcut în apărare, noi fiind atenți și mai agresivi” a declarat Iurii Pop.

Pentru echipa militară au marcat: Stănescu 1 gol, Mihalcea 8, Da Silva 7, Humet 5, Johannson 4, Aslanian 4, Florea 3, Constantina 2, Burlacu 1, Grbovic 1, Olaru 1.

În clasamentul Ligii Naționale de handbal masculin, roș-albaștri se află pe locul trei, cu 32 puncte, 10 victorii, 2 egaluri și 5 înfrângeri.

În etapa următoare, a XVIII-a, echipa de handbal Steaua București va evolua în deplasare cu CS HC Buzău 2012. Partida va avea loc miercuri, 12 februarie 2020, ora 18.25 și va fi transmisă în direct de TVR1.

Distribuire social media