AVEM PATRU INTERNAȚIONALI!

Patru componenți ai echipei de handbal CSA „Steaua București” au fost convocați la echipele naționale în vederea unor partide, amicale sau oficiale.

Doi dintre jucătorii formației noastre fac parte din lotul României antrenat de Xavi Pascual, respectiv Marius Szoke și Nicolae Ungureanu, ambii fiind la prima prezență la naționala de seniori. Echipa României se va reuni pe 30 octombrie la București în vederea partidelor din preliminariile Campionatului European din 2018, ce vor avea loc la Minsk, împotriva Belarusului, și Cluj, împotriva Poloniei, pe 2 și 6 noiembrie.

Adversarul României va fi chiar stelistul Ivan Matskevich, portarul de 25 de ani. Matskevich a fost convocat în naționala Belarusului, formație ce se află în grupa de calificare a României. Pe lângă disputa cu formația noastră, Belarus va întâlni și Serbia, în deplasare, pe 6 noiembrie.

Al patrulea internațional din lotul stelist este pivotul Martin Johannson. Acesta face parte din naționala Estoniei, ce va disputa un turneu amical în Polonia, la Plock, unde va întâlni Polonia B, Danemarca B și Insulele Feroe, în perioada 4-6 noiembrie.

Distribuire social media