CSA Steaua, aproape de un rezultat pozitiv cu AHC Dobrogea Sud

Faza in meciul de handbal masculin dintre Steaua Bucuresti si AHC Dobrogea Sud Constanta, contand pentru Liga Zimbrilor, desfasurat in Sala Sporturilor Concordia din Chiajna, miercuri 13 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Miercuri seara, 13 februarie 2019, echipa de handbal masculin a CSA Steaua a fost extrem de aproape de a obține un rezultat pozitiv în confruntarea cu AHC Dobrogea Sud.
Într-un joc contând pentru etapa a 18-a din Liga Zimbrilor și găzduit de Sala Sporturilor Concordia din Chiajna, formația pregătită de către Ovidiu Mihăilă a cedat la limită pe teren propriu, scor 24-25 (12-14).

După un început de meci ezitant, CSA Steaua a revenit în joc, a reușit să egaleze în minutul 52, scor 22-22, dar ratările din poziții ideale au privat-o de obținerea unui punct. Cei mai buni marcatori ai formației roș-albastre au fost Milosevic (6) și Grbovic (5).

În urma acestui eșec, CSA Steaua ocupă locul 7 în Liga Zimbrilor, cu 32 de puncte. Etapa viitoare, echipa militară se va deplasa pe terenul celor de la CSM București.

La finalul partidei, tehnicianul Ovidiu Mihăilă s-a declarat nemulțumit de numărul mare de ratări al elevilor săi: „E adevărat că am început mai slab meciul, dar băieții au arătat caracter, au muncit mult, mai ales în partea a doua, și am fost aproape de a obține un punct. Din păcate, și azi (n.r. – ieri) am ratat exasperant în poziție de unu la unu cu portarul advers, iar acest lucru ne-a costat. Mai sunt opt etape și vom juca fiecare meci la victorie”.

 

Distribuire social media