CSA Steaua București lansează programul ”TALENTUL ESTE CHEIA!”

Clubul Sportiv al Armatei Steaua București lansează Programul de selecție și dezvoltare în handbal ”Talentul este cheia”. Obiectivul programului este identificarea copiilor cu talente speciale pentru practicarea handbalului și dezvoltarea lor profesionistă până la momentul consacrării sportive.
În cadrul programul vor fi selecționați copii cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani, care au calități speciale pentru practicarea handbalului.
La clasa ” Standard”, copiii selecționați vor fi împărțiți în două grupe de pregătire: Grupa 7-10 ani și Grupa 10-13 ani. Aceștia vor beneficia de un număr de până la 20 de ore de antrenament săptămânal, care se vor axa atât pe pregătirea fizică, tehnică și tactică, cât și pe pregătirea teoretică.
La clasa ”Talent”, copiii cu aptitudini deosebite sau cei care doresc dezvoltarea anumitor calități vor beneficia de programe de pregătire individuală.
Programul ”Talentul este cheia” este condus de antrenorul coordonator al secției de handbal CSA Steaua București, Viorel Mazilu, care va fi ajutat de antrenori și instructori specializați. La program vor participa, ca instructori, și jucătorii echipei de handbal CSA Steaua Alexandrion București, care vor conduce minimum o ședință de pregătire săptămânal și vor ține lecții motivaționale cu copiii selectați.
Selecția pentru program va avea loc sâmbătă, 3 octombrie 2015, începând cu ora 13:00, la Sala Steaua – Mihai Viteazul de pe Bulevardul Vasile Milea (vis-a-vis de Afi Palace Cotroceni).
Copiii din București cu vârsta de 7-13 ani care își doresc să ajungă mari handbaliști ai clubului Steaua București și ai României sunt așteptați la selecție însoțiți de cel puțin un părinte/tutore legal și având asupra lor echipament sportiv – șort, tricou și pantofi sport.

Distribuire social media