Debut cu stângul în semifinală

Astăzi, în sala Concordia din Chiajna, a avut loc primul meci din semifinala Ligii Zimbrilor dintre echipele CSA Steaua București și CSM București. În urma acestei partide CSM București s-a impus cu scorul de 25-21 (10-6). Calificarea în finală se decide după sistemul „cel mai bun din trei jocuri”.

În prima parte a reprizei întâi, meciul a fost întrerupt mai bine de cinci minute după ce jucătorul Stefan Vujic a fost accidentat în urma unei intrări dure a unuia dintre adversari. După îngrijirile medicale acordate pe terenul de joc, timp în care i s-a ataşat şi un guler cervical, Vujic a fost transportat la spital. Acest incident s-a petrecut la scorul de 2-2.

După accidentarea lui Vujic jocul echipei a avut de suferit, handbaliștii steliști nereușind să înscrie timp de 15 minute. Prima repriză a avut un nivel de joc scăzut, ambele echipe s-au întrecut în ratări şi greşeli.

Nici după pauză, Steaua nu a găsit soluţii pentru a echilibra meciul. Jucătorii noștri au fost crispați, fapt care le-a afectat performanța din teren.

Steaua a suferit prima înfrângere pe teren propriu în acest sezon, având 13 victorii și un egal. În toate cele 14 meciuri disputate, clubul din Ghencea a reușit să înscrie minim 25 de goluri pe meci.

Echipa noastră este obligată să câștige următoarele două meciuri.

Pentru echipa noastră au marcat: Andrei Mihalcea (7), Gheorghe Irimescu (4), Ionuț Georgescu (3), Octavian Bizău (2), Gabriel Florea (2), Martin Johannson (2), Samvel Aslanian (1), Marin Vegar (1), Marius Stavrositu (1).

Săptămâna viitoare, la sala Rapid, este programat meciul CSM București – CSA Steaua. Partida va avea loc în data de 07 mai, ora 19.00 și va fi transmisă de TelekomSport și DigiSport 3.

Distribuire social media