Debut cu victorie în Liga Zimbrilor

Handbaliștii au început în forță noul sezon competițional. Sub conducerea noului staff tehnic, steliștii s-au impus în prima etapă a Ligii Zimbrilor cu 26-24 (12-9), contra bănățenilor de la SCM Poli Timișoara.

Cu o apărare de fier și un atac eficient, așa au abordat băieții noștri partida din această seară. Începutul a fost unul echilibrat, dar, după primele 10 minute de joc, Steaua s-a desprins, astfel încât, la capătul primei reprize, se impunea cu scorul de 12-9. În repriza secundă, dominația băieților noștri a continuat, lăsând posibilitatea adversarilor doar de a se apropia pe finalul meciului. În cele din urmă, roș-albaștrii s-au impus cu 26-24.

Este de menționat și evoluția portarilor Tudor Stănescu și Alexandru Bucătaru, care au închis multe dintre ocaziile oaspeților, inclusiv lovituri de la 7 metri.

Pentru echipa noastră au marcat: Nemanja Grbovic (5), Krsto Milosevic (6), Gabriel Florea (3), Aslanian Samvel (3), Marius Stavrositu (2), Gabriel Burlacu (1), Javier Humet (3), Andrei Mihalcea (3).

Distribuire social media