Debut în forță pentru CSA Steaua Alexandrion București

Echipa de handbal CSA Steaua Alexandrion București a încheiat cu brio turneul de pregătire pentru noul sezon al Ligi Naționale, înregistrând două victorii și un egal în partidele de la Ploiești și Târgu-Jiu.

În primul meci, disputat vineri, la Ploiești, în compania nou-promovatei CSM Ploiești, elevii lui Viorel Mazilu s-au impus categoric cu un sec 38-30 (22-11). În această partidă Steaua Alexandrion nu s-a putut baza pe Said Ouksir și Darius Apolzan, ambii cu probleme de sănătate. Cei mai buni marcatori ai partidei au fost Stanciu, Georgescu și Szoke, în timp ce tinerii jucători Bogdan Ivan și Gabriel Enache s-au aflat la primul test în echipa militară de seniori.

În al doilea amical, roș-albaștrii au remizat cu nou-promovata, HC Adrian Petrea 29-29, după ce la pauză reșițenii conduceau cu 16-14. CSA Steaua Alexandrion București a întors rezultatul în a doua jumătate a reprizei secunde, când de la 20-22 scorul a devenit 24-22, însă nu a reușit să păstreze diferența până la final.

CSA Steaua Alexandrion București a câștigat și ultima partidă amicală disputată la Târgu Jiu, împotriva Energiei – reprezentanta României în Cupa EHF, scor 28-26 (19-11), rămânând astfel neînvinsă în turneul de pregătire. Antrenorul Viorel Mazilu a folosit garnitura de bază în prima repriză, iar în cea de a doua s-a rulat întreg lotul. Nici în acest ultim meci, echipa nu s-a bazat pe Said Ouksir și Darius Apolzan, dar nici pe portarul Florin Dragomir. În schimb, pentru roș-albaștrii a evoluat și extrema stângă Gabriel Florea, care se pregătește împreună cu echipa, dar nu este încă titularizat definitiv în lotul stelist.

Distribuire social media