DEPLASARE DIFICILĂ LA CONSTANȚA!

Echipa de handbal masculin are în față un meci ce se anunță complicat, pe terenul liderului HC Dobrogea Sud Constanța. Disputa are loc în această seară, cu începere de la ora 18:00, în direct pe Digisport și Dolcesport.

Deși nou-promovată în Liga Zimbrilor, formația din Constanța are în componență jucători cu mare experiență, printre care și fostul stelist George Buricea. HC Dobrogea Sud are opt victorii consecutive în campionat și se anunță o nucă tare, însă nu imposibil de spart.

„Ne așteaptă un meci extrem de greu. Prin prisma locurilor în clasament, Constanța pornește ca favorită, joacă și acasă. Avem câteva probleme medicale, dar la ora jocului sunt convins că toți băieții vor fi apți și vor dori să joace astfel încât să obținem un rezultat pozitiv. Întâlnim o echipă cu jucători cu experiență, au tot lotul complet și din acest punct de vedere trebuie să găsim soluțiile potrivite atât pentru faza de apărare, cât și pentru faza de atac, pentru a dat randament maxim”, a declarat înaintea partidei antrenorul principal al echipei, Ovidiu Mihăilă.

Băieții noștri au ajuns în cursul zilei de marți la Constanța, iar în această dimineață au susținut un antrenament de acomodare în Sala Sporturilor. Lotul echipei noastre va fi format tot din 15 sportivi, la fel ca și la meciul din etapa precedentă. Martin Johannson a revenit după etapa de suspendare, însă va lipsi Marius Szoke, accidentat la încălzirea partidei cu Suceava.

Distribuire social media