Dublă victorie contra maramureșenilor

Azi 24 februarie, CSA Steaua București a repurtat 2 victorii, la volei și handbal, contra a 2 echipe din Maramureș: CSS 2 CNE UKRO Baia Mare și CS Minaur Baia Mare. Suporterii steliști după ce au văzut victoria handbaliștilor la sala Concordia din Chiajna, s-au deplasat la sala Mihai Viteazul din București pentru a susține și echipa de volei.

Volei

În etapa a XXII-a, a Diviziei A1 volei, echipa masculină Steaua București a întâlnit, echipa CSS 2 CNE UKRO Baia Mare, încheind pe primul loc sezonul regulat.

Voleibaliștii militari s-au impus cu scorul de 3-0 (25-11, 25-18, 25-20), echipa noastră acumulând 59 puncte și un setaveraj de 62-13 care înseamnă cel mai bun atac și cea mai bună apărare.

Formația noastră  a câștigat în minimul de manșe după un meci dominat tehnic și tactic. Durata totală a partidei a fost de doar 63 de minute.

Marko Nikolic a fost cel mai bun atacant al meciului cu 13 puncte 3 ași și 10 atacuri. În topul realizărilor a fost urmat de Gabriel Cherbeleață cu 10 puncte (3 ași, 6 atacuri și 1 blocaj) și Eemeli KOUKI cu 9 puncte (2 ași și 7 atacuri).

Echipa de volei CSA Steaua București s-a calificat după primul loc în play-off și urmează 10 finale pentru titlu.

Prima finală a play-off-ului va avea loc în data de 04.03.2018, ora 13.30, la sala Mihai Viteazul din București cu echipa SCMU Craiova.

Handbal

În meciul ce a contat pentru etapa a XX-a a Ligii Zimbrilor, handbaliștii steliști au câștigat împotriva celor de la CS Minaur Baia Mare, cu scorul de 30-26 (15-13). După un început echilibrat, băieții noștri au preluat conducerea impunând ritmul partidei.

Pentru echipa noastră au marcat: Ștefan Vujic (10), Andrei Mihalcea (7), Alin Roșu (5), Aslanian Samvel (3), Gheorghe Irimescu (2), Marin Vegar (1), Ionuț Georgescu (1), Nikola Kedzo (1). Pe lângă marcatori, în echipa noastră au mai evoluat: Marius Stavrositu, Răzvan Răpciugă, Martin Johannson, Mihai Becheru, Huba Talas, Octavian Bizău.

Cu acest succes, Steaua se află în fruntea clasamentului, cu un total de 46 de puncte, urmată de AHC Potaissa Turda la o diferență de 4 puncte.

Pivotul Martin Johannson a prefațat acest meci: „Atmosfera la echipă e una foarte bună, ca tot timpul în anul acesta, avem băieți buni ca oameni și valoroși ca jucători. În meciul cu Minaur totul depinde de noi, avem capacitatea să facem un meci interesant. Suntem într-o formă bună, jucatorii care au fost accidentați au revenit și avem încredere în noi că vom face încă o performanță bună!

Trebuie să fim concentrați și uniți sâmbătă dimineață. Ne așteptăm la un meci destul de greu, Minaur e o echipa bună și masivă.”

În data de 1 martie, echipa bucureșteană are meci, în deplasare, pe terenul echipei CS Politehnica Iași.

Distribuire social media