Echipa de handbal Steaua București pierde derby-ul cu Dinamo București

În cadrul etapei XXIII din cadrul Ligii Naționale de handbal masculin, Steaua București, a pierdut pe terenul echipei CS Dinamo București, scor 29 – 34 (12 – 17).

Partida s-a jucat cu multă îndârjire. Handbaliștilor militari nu au reușit să finalizeze schemele exersate la antrenament, pierzând foarte multe mingi pe faza de atac.

Cu 6 jucători accidentați, echipa stelistă este un adevărat spital de campanie: Tudor Stănescu, Octavian Bizău, Alin Roșu, Martin  Johannson, Andrei Mihalcea și Samvel Aslanian. De asemenea, după o lungă perioadă de pauză, din cauza problemelor medicale, azi a debutat și Javier Humet. Krsto Milosevic și Marius Stavrositu au evoluat pentru a doua oară în acest an.

Antrenorul echipei Steaua București, Ovidiu Mihăilă, a declarat pentru TVR1: „Cred că am început timorați acest joc. În repriza a doua am încercat să găsim poziții, dar n-am găsit soluțiile să dăm goluri. Trebuie să mergem mai departe. Vedem ce loc vom ocupa mai departe, poate 6 sau 7”.

De asemenea,  căpitanul echipei Ionuț Georgescu a declarat: „Din păcate n-am început bine acest meci. Nu am făcut cel mai bun joc al nostru. Apărarea n-a funcționat cum a trebuit. Nu cred că Dinamo ne-a surprins în vreun fel. Nu ne-a ajutat poarta și nici apărarea nu ne-a ajutat prea mult. Lor le-au intrat golurile din afară și astfel s-au distanțat”

Pentru echipa roș-albastră au marcat: Nemanja Grbovic (7 goluri), Gabriel Florea (6), Krsto Milosevic (5), Stefan Vujič (4), Ionuț Georgescu (2), Marin Vegar (2), Javier Humet, Marius Stavrositu și Răzvan Răpciugă câte un gol.

Joi, 21 martie, de la ora 18.00, la sala Concordia din Chiajna, este programată etapa XXIV din Liga Zimbrilor, când echipa militară va întâlni CSM Făgăraș.

Distribuire social media