Eforturi nerecompensate pentru handbaliști!

Azi, la sala Concordia din Chiajna, în cadrul etapei a șasea din cadrul Ligii Naționale de handbal masculin, Steaua București a fost învinsă, scor 27 – 29 (10 – 17), de CS Minaur Baia Mare. Cele două echipe erau la egalitate de puncte, în fruntea clasamentului, fiind despărțite de golaveraj.

În prima repriză, cu un portar care a închis poarta, oaspeții au reușit să se desprindă pe tabela de marcaj. La acestă diferență au contribuit și greșelile steliștilor din apărare.

În mitanul secund, cu dăruire și o apărare de fier, roș albaștri au dominat și au reușit să recupereze din diferența de pe tabela de marcaj. Efortul de revenire al steliștilor nu s-a materializat cu un rezultat pozitiv poate și din cauza unor decizii controversate ale arbitrilor delegați.

Pentru echipa roș-albastră au marcat: Andrei Mihalcea 7 goluri, Javier Humet 5, Krsto Milosevic 3, Francisco Da Silva Joao Pedro 3, Gabriel Burlacu 3, Gabriel Florea 2, Marius Stavrositu, Pop Yuri, Samvel Aslanian și Valadao Gama Guilherme câte un gol.

La finalul meciului antrenorul echipei Steaua București, Sandu Iacob a declarat: „Vom continua să ne pregătim și să câștigăm fiecare meci ce va urma. Știu minusurile pe care le avem, știm ce avem de făcut, vom lupta în continuare deoarece așa cum am pierdut azi și i-am dat adversarului anumite ocazii de a ne conduce cu siguranță vom merge și noi la Baia Mare și vom încerca să recuperăm punctele pe care le-am pierdut astăzi”.

Următorul meci, Steaua București va juca în deplasare sâmbătă, 12 octombrie 2019, ora 15.45, cu AHC Potaissa Turda. Meciul va fi transmis de TVR 1.

Distribuire social media