EGALITATE ÎNTRE STEAUA ȘI POLI TIMIȘOARA

Handbaliștii au terminat la egalitate, 25-25 (14-12), meciul cu SCM Poli Timișoara, astăzi, pe teren propriu, la sala Concordia din Chiajna.

Partida a fost marcată de un echilibru evident între cele două echipe, întrucât s-a mers umăr la umăr pe mai toată perioada celor 60 de minute. Atât steliștii, cât și bănățenii au arătat foarte bine în teren, acest lucru conducând la un scor strâns, când în foavoarea unei formații, când în favoarea celeilalte. Până și la capitolul „greșeli”, lucrurile au stat la fel de echilbrat.

Linia de apărare și linia de atac și-au făcut datoria, deși au existat momente de ezitare sau lovituri în afara cadrului porții timișorenilor. Cu toate acestea, spectatorii au văzut un meci dinamic, între două echipe puternice din Liga Națională.

Astfel, Steaua încheie etapa a șasea cu 4 victorii, un egal și o înfrângere. Următoarea întâlnire va fi cu Baia Mare, în deplasare.

Pentru echipa noastră au înscris: Stavrositu Marius (1), Johannson Martin (3), Roșu Alin (3), Vegar Marin (2), Kostadinovic Milos (2), Vujic Stefan (8), Aslanian Samvel (6)

Distribuire social media