FINAL DE SEZON PENTRU HANDBALIȘTI

Handbaliștii steliști au disputat astăzi, 27 mai, în Sala Concordia din Chiajna, ultima partidă a acestei ediții de campionat, împotriva echipei din Focșani.

Băieții au început în forță, cu poftă de joc. Încă din primele minute, tabela de marcaj se schimba rapid în favoarea roș-albaștrilor. Apărarea sigură și jocul bine legat au destabilizat evoluția adversarilor. Astfel, jumătatea primei reprize a adus un avantaj de cinci goluri, scorul fiind 10-5. În utimele minute s-a echilibrat balanța, întrucât focșănenii s-au mobilizat și s-au apropiat periculos, la numai un gol. La pauză, sportivii au intrat la vestiare la egalitate de puncte, 16-16. 

A doua repriză a continuat într-un ritm echilibrat, deși steliștii au avut momente când s-au distanțat și la patru goluri. CSM Focșani a fost mai atentă la atacurile băieților noștri, fructificând șansele de gol. În ciuda momentelor grele, când unele faze nu s-au legat, am păstrat o atitudine puternică. Am luptat până la final și am fost convinși că putem învinge.

Elevii lui Ovidiu MIHĂILĂ au încheiat meciul la egalitate, scor 29-29 (16-16).

Ovidiu MIHĂILĂ: „Băieții și-au dorit. Din punctul ăsta de vedere, vreau să îi felicit și să le mulțumesc pentru tot ceea ce au făcut în această perioadă. Una peste alta, cred că ne-am ridicat când a fost mai greu și am reușit, pe cât posibil, să respectăm blazonul. Ne bucurăm că am evitat turneul de baraj. Ar fi fost o pată urâtă pentru echipă.”

Distribuire social media