HANDBAL: CAREU DE VICTORII ACASĂ ÎN SEHA LEAGUE

Miercuri, 31 octombrie, Sala Polivalentă din București a găzduit confruntarea dintre echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv al Armatei „STEAUA BUCUREȘTI” și echipa bosniacă RK Izvidac.

După o serie de 3 victorii consecutive pe teren propriu în SEHA League, echipa roș – albaștrilor se afla în fața celei de-a patra victorii. Linia de clasamet a oaspeților făcea ca echipa din Ghencea să privească cu optimism cofruntarea. Adjudecarea tuturor punctelor era o condiție importantă pentru ca handbaliștii noștri să păstreze șanse reale petru accederea în play – off.

Cu mai multe indisponibilități medicale și păstrând pe banca de rezerve o parte din titulari, roș – albaștrii au început șovăielnic partida, și echilibrul a caracterizat primele 20 de minute. Finalul primei reprize a fost controlat de oaspeți, rezultatul la pauză fiind 16 – 19.

Antrenorul Ovidiu MIHĂILĂ a speculat la maxim minutele de pauză, efectuând modificări inspirate atât ca formulă de joc, cât și în plan tactic.

Cu o garnitură modificată, mai aproape de 7 – le de bază, cu o apărare mult mai agresivă,  roș – albaștrii au plecat ca din pușcă, o serie de 7 goluri cosecutive înscrise aducând rezultatul mai aproape de așteptări, 22 – 20. RK Izvidac nu a cedat, reușind să revină în joc și să mențină echilibrul până spre jumătatea reprizei secunde. Din minutul 47, când s-a înregistrat ultima oară egalitatea, militarii au trecut la cârma partidei, distanțâdu – se constant. Controlând autoritar sfârșitul întâlnirii, steliștii au conservat diferența liniștitoare până la ultimul fluier al arbitrilor. Scorul final a fost 36 – 32 și astfel roș – albaștrii continuă parcusul ireproșabil pe teren propriu, după un meci spectaculos, cu multe goluri.

Cea mai importantă contribuție a fost adusă de: Gabriel Florea – 8 goluri, Krsto Milosevic – 6 goluri, Sabin Constantina și Javier Humet câte 5 goluri.

După 7 partide, Steaua ocupă locul 6 cu 12 puncte, la egalitate cu alte 2 echipe cu un golaveraj superior, dar păstrează șanse reale pentru accederea în Final Four la prima participare în această valoroasă competiție.

Distribuire social media