HANDBALIST DE GRĂDINIȚĂ – IONUȚ GEORGESCU A DAT ÎN MINTEA COPIILOR

Căpitanul echipei de handbal CSA Steaua Alexandrion București, Ionuț Georgescu, a fost profesor de sport pentru 25 de copii de la Grădinița Mărțișor din Capitală. După ce i-a echipat pe cei mici cu tricouri Steaua Alexandrion, handbalistul i-a pus ”la treabă”. Au făcut încălzirea, exerciții de educație fizică, apoi i-a învățat și câteva mișcări de handbal. Copiii au fost încântați de ora specială de sport și mai ales de profesor. La rândul lui, Ionuț Georgescu a mărturisit că a fost o experiență inedită.

Având în vedere că am făcut pentru prima dată acest lucru, eu zic că m-am descurcat chiar bine. Nu e ușor să captezi atenția tuturor copiilor, să-i faci să te asculte, mai ales că vorbim de copii de 5-6 ani. La vârsta aceasta totul este o joacă, iar dacă vrei să fie receptivi, trebuie să te pui puțin la mintea lor. Am ”antrenament” din punctul acesta de vedere, pentru că fiul meu are patru ani și jumătate. Recunosc că o oră de sport cu 25 de copii echivalează cu multe ore de antrenament în compania colegilor mei de la CSA Steaua Alexandrion București. Însă, în același timp, m-am bucurat și eu de fiecare moment și ar fi extraordinar să mai organizăm asemenea acțiuni în școli și grădinițe, pentru că toți avem de câștigat: copiii învață cât de important este sportul, iar noi… ne încărcăm bateriile cu energia lor pozitivă”.

Căpitanul echipei CSA Steaua Alexandrion București a dezvăluit, după această experiență, că ar fi tentantă meseria de profesor de educație fizică, dar deocamdată se concentrează pe cariera sportivă.

Ionuț Georgescu este căpitanul echipei CSA Steaua Alexandrion București de două sezoane competiționale, joacă pentru echipa roș-albastră de 5 ani și are 82 convocări la echipa națională.

Distribuire social media