Handbaliștii învingători la Vaslui

Echipa masculină de handbal Steaua București s-a impus în fața celor de la HC Vaslui, în deplasare, cu scorul de 29-22, în etapa a XI-a a Ligii Naționale.

Formația noastră a fost condusă cu 3 goluri la pauză, iar amfitrionii aveau un avantaj de cinci puncte pe tabela de marcaj, cu un sfert de oră înainte de final. Atunci însă s-a declanșat forcingul roș-albastru, cu un Tudor Stănescu magistral între huturi, portarul nostru parând aproape tot.

Pe faza ofensivă, antrenorul Ovidiu Mihăilă a jucat cartea câștigătoare și l-a înlocuit pe goal-keeper cu un jucător de câmp. Atacurile în 7 contra 6 pe semicerc au avut eficiență astfel că, grație și unei condiții fizice superioare, echipa noastră a reușit să își impună punctul de vedere.

Golurile steliste au fost marcate de: Octavian Bizău (6), Alin Roșu (4), Mihai Becheru (4), Stefan Vujic (4), Milos Konstandinovic (4), Johannson Martin (3), Marin Vegar (2), Samvel Aslanian (1), și Răzvan Răpciugă (1).

Steaua este în fotoliul de lider, cu un total de 25 de puncte, iar joia viitoare va întâlni CSM Focșani, pe teren propriu.

Distribuire social media