Handbaliștii la primul turneu amical din acest an

Echipa de handbal Steaua București a început pregătirirea noului sezon competițional. În perioada 09 – 19 ianuarie 2020, handbaliștii participă la turneul de pregătire din Odorheiul Secuiesc organizat de  Szejke Odorhei. În cadrul acestui turneu sunt prezente: echipa organizatoare, Steaua București, CSM Oradea și CSM Făgăraș.

Echipa are în program antrenamente de pregătire fizică în teren variat, în aer liber, cât şi de pregătire specifică, preponderent în sală.

Referitor la acest cantonament antrenorul stelist Sandu Iacob a declarat: „Am încercat să alternăm antrenamentele fizice cu cele de handbal. Este foarte important că jucatorii au fost receptivi la toate antrenamentele și toți sunt sănătoși. Am pornit cu gândul la cele 36 de puncte rămase în joc, puncte pentru care vom munci și ne vom lupta la momentul respectiv. La finalul acestei săptămâni vom avea un turneu de pregătire cu trei partide, jocuri în care vom încerca să câștigăm încredere ca și grup, iar noi antrenorii să câștigăm încredere în posibilitățile jucătorilor asfel încât la începerea meciurilor oficiale să luăm cele mai bune decizii pentru a ne îndeplini obiectivul.”

Extrema stânga Gabriel Florea: „Suntem în cantonament la Odorheiu Secuiesc din data de 9 ianuarie. E o perioada de acumulare, două antrenamente pe zi, dimineața în sala de forță și seara în sala polivalentă. Încercăm să îmbunătățim sistemele de joc. La sfârșitul perioadei de pregătire vom avea un turneu împotriva echipelor din Oradea, Făgăraș și Odorhei. Campionatul este destul de echilibrat, sunt multe echipe departajate de câteva puncte. Începem în forță, pe teren propriu, împotriva echipei din Călărași și vom face tot posibilul ca să obținem cele 3 puncte. Forța Steaua!”

În perioada cantonamentului, roș-albaștrii vor avea o serie de partide amicale care se vor desfășura după următorul program:
– 16.01.2020, ora 17.00 cu CSM Oradea;
– 17.01.2020, ora 17.00 cu CSM Făgăraș;
– 18.01.2020, ora 11.00 cu Szejke SC.

Distribuire social media