HANDBALIȘTII S-AU IMPUS LEJER CU SUCEAVA

La Sala ”Concordia” din Chiajna, echipa masculină de handbal CSA Steaua București a susținut, la matineu, partida din etapa a doua a Ligii Zimbrilor, contra celor de la CSU Suceava. Meciul a fost dominat copios de roș-albaștri, în special în repriza secundă, atunci când factorul fizic a intervenit și a mărit diferența pe tabela de marcaj.

Formația noastră a avut o linie de 9 metri excepțională, noii veniți Samvel Aslanian 8 goluri, și Stefan Vujic, 7 reușite, fiind de neoprit. Tabela s-a completat cu cele patru goluri semnate de căpitanul Ionuț Georgescu, unul dintre ele de la propriul semicerc, cu poarta adversă goală. Au mai înscris: Dascălu și Stavrositu câte două, Becheru, Roșu și Florea, toți câte un gol.

Poarta noastră a funcționat ireproșabil, Tudor Stănescu, Mohsen Babasafari și Mihai Merlă închizând spațiile oaspeților. Vegar s-a dovedit un jucător excelent la intercepție, iar blocajul nostru a oprit, în prima repriza, mai multe aruncări ale sucevenilor.

Echipa stelistă a jucat foarte bine, iar victoria cu scorul de 26-19 (13-8) putea fi chiar mai mare, dacă spre final handbaliștii lui Ovidiu Mihăilă nu s-ar fi relaxat, fapt care a permis oaspeților să reducă din ecart. Au mai evoluat, în afara celor menționați: Răpciugă, Johansson și Ungureanu.

Steaua are maximum de puncte după două etape, acesta fiind al doilea succes în debutul stagional.

 

Distribuire social media