HANDBALIȘTII SE PREGĂTESC PENTRU NOUL SEZON

Recent întorși din cantonamentul ce a avut loc la Cheile Grădiștei, handbaliștii lui Ovidiu MIHĂILĂ continuă pregătirea la Sala Sporturilor din Chiajna.

„Cantonamentul de la Cheile Grădiștei a reprezentat o perioadă utilă. S-a pus accentul doar pe pregătirea fizică generală și specifică. Pe jucătorii nou veniți i-am găsit cu o motivație în plus pentru a începe munca într-un loc nou. În urma vizitei medicale și a unor teste date înainte de a pleca în cantonament,  au fost toți suficient de bine pregătiți pentru prima etapă a instruirii. Atât eu, cât și colegul meu, Ștefan Laufceac, considerăm că persoana care a întregit staff-ul tehnic în această vară este preparatorul fizic, Guillome VETA. El a facut, împreună cu noi, un program de pregătire foarte bun pentru acest stagiu. Este foarte important că jucatorii au răspuns pozitiv la toate antrenamentele și toti au terminat cantonamentul sănătoși. Pregătirele acestea urmăresc consolidarea și perfecționarea relațiilor de joc pe toate fazele. De aceea, vom participa la câteva turnee amicale în luna august, urmând ca în data de 3 septembrie să începem campionatul cu un meci extrem de dificil, la Turda”, a spus antrenorul Ovidiu MIHĂILĂ.

Noii jucători, împreună cu cei rămași din sezonul trecut, îi dau încredere tehnicianului stelist că ediția 2017-2018, care va debuta în luna septembrie, va fi una cu rezultate foarte bune.

„Aș descrie lotul pentru noul sezon ca fiind o îmbinare între tinerețe și maturitate. Echipa este mult schimbată, sunt mulți jucători noi, dar cred că cei care au venit vor aduce un plus de calitate și valoare. Este o echipă frumoasă, dublată pe posturi. Per ansamblu, sunt mulțumit cu acest lot. Cei care au rămas la echipă s-au prezentat bine și mă bucur că au decis să rămână mai departe, chiar dacă au fost mici probleme. Au dovedit că respectă acest club. Este greu de anticipat ce se va întâmpla. Toată lumea își dorește locurile 1-4, dar să nu uităm că sunt 14 echipe în competiție. Personal, îmi doresc ca echipa să joace un handbal de calitate, să construim obiectivul pas cu pas, începând cu intrarea în play-off . Apoi, fiecare are șansa lui de a realiza alte obiective mai îndrăznețe. E important ca rezultatele să fie decise de jucători și antrenorii care îi pregătesc, dar am convingerea că va fi un campionat corect, iar echipa cu exprimarea cea mai bună va câștiga. Important este ca toți să fim sănătoși pentru a putea alinia cei mai în formă jucători la fiecare meci”, a mai spus antrenorul.

Primul meci de pregătire va avea loc joi, 3 august, ora 17:00, la Sala Sporturilor din Chiajna, împotriva celor de la AHC Dunărea Călărași.

Distribuire social media