HANDBALIȘTII, VICTORIE CATEGORICĂ ÎMPOTRIVA VICECAMPIONILOR

Steliștii au învins categoric vicecampioana României, CSM București, într-un meci în care Tudor Stănescu s-a aflat într-o formă excepțională. Pe lângă numeroasele parade, portarul a marcat și trei goluri, din poartă în poartă. Scor final 29-21 (16-6).

Băieții lui Ovidiu Mihăilă au început în forță partida. Cu o apărare ce a închis toate spațiile adversarilor și o forță ofensivă evidentă, roș-albaștrii au făcut spectacol până în minutul 18 al primei reprize, când conduceau cu 9-0. Adversarii au rămas anesteziați, reușind să înscrie primul punct abia în minutul 19. De remarcat, în primele 30 de minute, a fost și evoluția portarului Tudor Stănescu, cel care nu numai că a ridicat sala în picioare cu fiecare minge deviată, dar a și contribuit cu două goluri. Scorul pauzei: 16-6.

A doua repriză a avut aceeași dinamică. Steliștii au continuat să pună probleme apărării celor de la CSM București, iar portarii noștri au fost precum un zid, astfel încât, la mijlocul reprizei secunde, scorul era 23-11. Pe fondul acestei „lecții de handbal”, scorul final a fost 29-21.

„Am făcut un grup frumos aici la Steaua și sperăm să continuăm cu aceleași evoluții. Ne gândim deja la următorul meci. Ne dorim victoria și la Făgăraș”, a spus Tudor Stănescu.

„Trebuie să avem încredere în toți jucătorii noștri. Este o victorie pe care ne-am dorit-o. Am mare încredere în ceea ce am construit. Am avut o apărare foarte bună. Îi felicit pe băieți și sunt mândru de ei. Ne dorim victoria și în meciul cu Făgăraș”, a spus antrenorul Ovidiu Mihăilă.

Pentru echipa noastră au evoluat: Răpciugă Răzvan, Stavrositu Marius (1 gol), Johannson Martin (2), Stănescu Tudor (3), Becheru Mihai, Roșu Alin (2), Mohsen Babasafari, Georgescu Ionuț (3), Florea Gabriel (6), Vegar Marin (3), Kostadinovic Milos (3), Ungureanu Nicolae, Vujic Stefan, Dimitrievic Ivan (1), Aslanian Samvel (5), Bizău Octavian

Distribuire social media