HANDBALȘTII AU ÎNCEPUT PREGĂTIREA NOULUI SEZON

Vacanța a luat sfârșit pentru handbaliștii steliști, care luni seară au avut programat, la sala Concordia din localitatea Chiajna, primul antrenament din această vară. Sub comanda lui Ovidiu Mihăilă, Ștefan Laufceac și al noului preparator fizic Guillaume Veta s-au aflat 17 handbaliști, singurul absent fiind internaționalul iranian Mohsen Babasafari, care se va alătura colegilor săi în această săptămână.

 

Ultimele două noutăți din lotul echipei noastre sunt Alin Roșu, o extremă stânga în vârstă de 27 de ani ce vine de la CSM București, și Răzvan Răpciugă, un inter stânga cu experiență, de 31 de ani, fost campion al României, ce a evoluat în sezonul trecut la CSM Focșani. 

 

„Începem un nou sezon, e o schimbare majoră la nivelul lotului și sper ca jucătorii aduși să aducă plusul de care echipa aceasta are nevoie. Va fi un campionat extrem de greu, toate echipele s-au întărit și va conta foarte mult unitatea grupului și cine se va omogeniza mai repede. Cred că putem reuși lucruri frumoase împreună în acest sezon.”, a declarat antrenorul principal Ovidiu Mihăilă la reunirea lotului.

 

Ionuț Georgescu afirmă că se așteaptă la un sezon interesant având în vedere investițiile făcut de toate echipele în această vară. „Cred că va fi un sezon foarte interesant, pentru că multe echipe au investit în perioada de transferuri și au venit foarte mulți jucători străini. Noi am schimbat mai mult de jumătate din echipă. Au venit jucători tineri, îmi doresc să se integreze cât mai repede la cerințele clubului Steaua și la cele din România, iar la finalul campionatului să ne îndeplinim obiectivele și să fim acolo unde ne-am propus. În primul rând sper să fim sănătoși, pentru că asta e cel mai important, și să ne închegăm în cel mai scurt timp ca grup și în teren.”, a spus căpitanul formației noastre.

 

Echipa noastră a plecat marți dimineață într-un stagiu de pregătire de zece zile la Cheile Grădiștei și va participa, până la startul noului sezon, la mai multe turnee de pregătire.

 

Lotul formației noastre, în acest moment:

 

Portari: Tudor Stănescu, Mohsen Babasafari, Mihai Merlă

Extreme stânga: Gabriel Florea, Alin Roșu

Interi stânga: Ivan Dimitrijevic, Marin Vegar, Alexandru Dascălu, Răzvan Răpciugă

Centri: Stefan Vujic, Octavian Bizău

Interi dreapta: Nicolae Ungureanu, Samvel Aslanian

Extreme dreapta: Ionuț Georgescu, Milos Kostadinovic

Pivoți: Ghiță Irimescu, Martin Johannson, Mihai Becheru

Distribuire social media