ÎNFRÂNGERE LA LIMITĂ

Cu toate că au început bine jocul, elevii antrenorilor Ovidiu Mihăilă și Gabriel Zamrii au trebuit să se recunoască învinşi, în cele din urmă, cu scorul de 25-26, în meciul din etapa a 12-a a Ligii Naționale disputat la Vaslui.

Prima repriză a jocului a aparţinut roș-albaștrilor, care au condus cu 10-7, în minutul 16, cu 10-13, în minutul 21, iar la final, cu 15-14. După pauză, deşi au reluat bine jocul, steliștii nu au reușit să păstreze un avantaj confortabil pe tabela de marcaj. Vasluienii au declanșat cursa de urmărire, egalând de șapte ori până în minutul 58, când au reușit să se desprindă la un gol. Scor final 26-25 în favoarea celor de la HC Vaslui.

Pentru CSA „Steaua București” au marcat Gabriel Florea (10 goluri), Ionuț Georgescu (5), Ghiță Irimescu (3), Dorin Dragnea (2), Shahoo Nosrati (2), Andrei Grasu, Marius Szoke, Milos Kostadinovic.

În următoarea etapă, programată pe 23 noiembrie, echipa noastră primește vizita celor de la Dinamo București. Partida va avea loc la Sala Polivalentă, începând cu ora 17:45.

Distribuire social media