Javier Humet înscrie golul victoriei la Buzău

Steaua a obținut victoria într-un meci dramatic, decis în ultimele secunde, pe terenul celor de la HC Buzău. În etapa a 18- a a Ligii Zimbrilor, steliștii au controlat prima repriză și au intrat la pauză cu 3 goluri avans (15-12). În repriza a doua, avantajul militarilor a crescut chiar și la 4 goluri, însă adversarii au echilibrat jocul și au reușit să egaleze scorul pe tabelă în minutul 55, 26-26. A urmat  o luptă deschisă, cu atacuri rapide iar în ultimul minut, scorul era egal 28-28.

Înaintea ultimului atac stelist, antenorul Sandu Iacob a cerut timp de odihnă pentru elevii săi și în urma schemei tactice stabilite, interul Javier Humet a adus victoria Stelei, printr-o aruncare de la linia de 9 m, cu 4 secunde înainte de fluierul final al partidei, încheiată cu scorul de 29-28.

Steaua București reușește a patra victorie consecutivă și speră în continuarea seriei pozitive în următorul meci din deplasare cu CS Minaur Baia Mare, duminică 23 feb. 2020.

Marcatorii Stelei au fost : Krsto Milosevic 5 g, Andrei Mihalcea 5 g, Nemanja Grbovic 4 g, Gama Valadao 4 g, Sabin Constantina 3 g,  Javier Humet 3 g, Tudor Stănescu 2 g, Gabriel Burlacu 2 g și Francisco Da Silva 1 g.

Distribuire social media