Luptătoarea Alina Vuc va da lovitura de începere la derby-ul Steaua – Dinamo

Steaua și Dinamo se confruntă miercuri, 16 octombrie 2019, de la ora 18.25, în derby-ul etapei a opta a Ligii Zimbrilor. Meciul celor mai titrate echipe din handbalul românesc va avea loc la sala Concordia din Chiajna.

Partida se anunță una extrem de interesantă având în vedere confruntările ultimelor două ediții de campionat, dar și istoria pe care aceste confruntări o poartă.

Vasile Stângă, directorul sportiv al echipei de handbal, rememorează atmosfera de la derby-urile de altădată: „Erau evenimente, evenimentele Bucureștiului. Sala Polivalentă era super încărcată. Era o atmosferă foarte frumoasă, erau meciuri extraordinare.”

Întotdeauana Steaua – Dinamo a creat un interes deosebit pentru suporterii echipelor rivale. Sandu Iacob, antrenorul roș-albaștrilor, știe că în astfel de meciuri nu contează poziția echipelor în clasament, iar atuul elevilor săi este dorința de rezultate: „Este o ocazie de a ne reîntâlni cu suporterii, știu cât contează pentru ei aceste meciuri. Sunt convins că sala va fi plină la ora desfășurării acestei partide. Înainte de toate ne dorim să ne bucurăm de handbal și să câștigăm. Putem să facem acest lucru.”

Lovitura de începere a meciului va fi dată de vicecampioana mondială la lupte, Alina Vuc.

Biletele pentru această partidă se vor pune în vânzare la casele de bilete ale sălii Concordia cu o oră înainte de începerea meciului.

Vă așteptăm la derby!

Distribuire social media