Meciul 2 a fost victorie!

Azi 7 mai, la sala Rapid din București, echipa de handbal masculin Steaua Bucureşti a reușit o mare victorie în al doilea meci al seminfinalei împotriva CSM Bucureşti, scor 28-25 (13-12, 24-24). Scorul final a fost stabilit după aruncări de la 7 metri, la finalul timpului regulamentar, tabela arăta egalitatea, 24-24. Conform regulamentului s-a aruncat de la 7 metri pentru stabilirea câştigătoarei.

În urma acestui rezultat s-a restabilit egalitatea, scorul general al acestei serii este de 1-1.

Cu Stefan Vujic accidentat, echipa de handbal a reușit o victorie, Ovidiu Mihăilă, antrenorul Stelei, a crezut în puterea de luptă a elevilor săi.

De remarcat evoluția foarte bună a celor doi portari, Tudor Stănescu și Mohsen Babasafari și a jucătorului Marius Stavrositu.

Pentru roș-albaștri au marcat: Marius Stavrositu (4), Alin Roșu (4), Gabriel Florea (4), Ionuț Georgescu (4), Samvel Aslanian (4), Octavian Bizău (3), Andrei Mihalcea (2), Huba Talas (2), Martin Johannson (1).

Învingătoarea din această semifinală va înfrunta Dinamo, care a trecut de AHC Potaissa Turda cu scorul de 2-0 la general.

Meciul al treilea al acestei serii „două din trei”, din seminfinale, se va juca la sala Concordia din Chiajna, joi, 10 mai, ora 20.00. Meciul va fi transmis de DigiSport 3 și TelekomSport.

 

Distribuire social media