Mihaela Buzărnescu, în echipa de Fed Cup a României pentru semifinala cu Franța

Stelista Mihaela Buzărnescu a fost convocată de către căpitanul-nejucător Florin Segărceanu pentru întâlnirea din semifinalele Fed Cup de la Rouen, cu Franța.

Simona Halep, Mihaela Buzărnescu (CSA Steaua), Irina Begu, Monica Niculescu și Raluca Olaru au fost nominalizate de căpitanul-nejucător Florin Segărceanu pentru întâlnirea din semifinalele Fed Cup de la Rouen, cu Franța, din 20-21 aprilie 2019, anunță site-ul oficial al FR Tenis.

După ce a dezvăluit componența echipei, Florin Segărceanu a ținut să facă o serie de precizări foarte importante: “Am promis că voi anunța echipa care va juca împotriva Franței după ce se va termina turneul de la Miami, dar din punctul meu de vedere lucrurile sunt deja clare și am ținut să fac anunțul acum, pentru a evita alte atacuri în presa de scandal la adresa acestei echipe. Este clar pentru toți cei care urmăresc tenisul că aceasta este cea mai bună echipă a României în acest moment. Avem, la simplu, patru jucătoare capabile să joace la cel mai înalt nivel, o avem pe Simona în mare formă, Monica a demonstrat și ea o revenire incredibilă, și un caracter de luptătoare de care avem atâta nevoie. Apoi, sunt semne bune și din partea Mihaelei și a Irinei, care au demonstrat că pot juca bine, iar în aceste condiții mai aveam nevoie de o a cincea jucătoare specializată pe dublu, pentru a putea, la nevoie, să avem o alternativă pentru cel de-al cincelea meci, care ar putea fi decisiv. Iar Raluca Olaru este, evident, cea mai în formă jucătoare de dublu pe care o puteam convoca, ea fiind, deja, calificată în sferturile de finală la Miami”.

Distribuire social media