O nouă victorie în Liga Zimbrilor

În cadrul etapei a XXII-a din Liga Națională de handbal masculin echipa Steaua București a câștigat pe teren propriu cu CSM Făgăraș, scor 19-18 (04-06).

A fost un meci echilibrat, pe toată perioada partidei steliștii au luptat și au reușit să plece victorioși la vestiar. Pentru echipa militară au marcat: Florea 5, Milosevic 4, Da Silva 3, Mihalcea 2, Humet, Aslanian, Grbovic, Johannson și Pop câte un gol.

Antrenorul echipei roș-albastre Sandu Iacob a declarat: „A fost un meci greu, dar s-a terminat frumos datorită faptului că am reușit să câștigăm, de fiecare dată aleg să câștig la un gol, indiferent de adversar, decât să pierd sau să fac egal. Știu ce capacitate au sportivii, îmi doresc doar să-și găsească energia emoțională pentru a funcționa mult mai bine în meciurile următoare. Spiritul de luptă a fost la nivel maxim doar că pe faza de atac soluțiile pe care le-am ales nu au fost cele mai potrivite. Fiecare fază în handbal este decisivă pentru că este o responsabilitate pe care o avem în acele momente și meciul se poate schimba oricând”.

În clasamentul Ligii Zimbrilor, roș-albaștri se află pe locul șase, cu 38 puncte, la un punct de locul patru.

În etapa următoare, a XXIII-a, echipa de handbal Steaua București va evolua în deplasare cu CSM Focșani 2007. Partida va avea loc joi, 12 martie 2020, ora 18.30.

 

Distribuire social media