O nouă victorie pentru handbaliștii steliști: 36-35 (19-15) cu CSM Reșița

Etapa a III-a a Ligii Zimbrilor a programat sâmbătă, 14 septembrie 2019, la sala Concordia din Chiajna întâlnirea dintre Steaua București și CSM Reșița.
Echipa roș-albastră pornea ca mare favorită, dar începutul de meci a demonstrat un echilibru neașteptat. Oaspeții au dat o replică dârză până la jumătatea reprizei, scorul oscilând în favoarea ambelor echipe. Steliștii au iuțit însă ritmul spre finalul primelor 30 de minute, intrând la pauză cu un avantaj de 4 goluri: 19-15.

Partea secundă a continuat cu dominarea jucătorilor gazdă, avantajul situându-se constant liniștitor între 4 și 6 goluri. Dar, odată cu sancțiunea aspră primită de portarul stelist Tudor Stănescu, eliminat pentru 4 minute (eliminare dublă de 2 minute pentru un fault imprudent și periculos și pentru proteste la adresa arbitrului) oaspeții au prins curaj și s-au apropiat periculos pe tabela de marcaj. Totuși, finalul a adus o nouă victorie pentru roș-albaștri: 36-35.
Tabela a indicat la final un rezultat meritat, care nu reflectă totuși superioritatea echipei gazdă în fața unui adversar care a reușit cel mai bun joc din sezon, cum fair-play recunoștea tehnicianul reșițean.
Pentru elevii antrenorului Sandu Iacob au marcat: Bucătaru – 1, Mihalcea – 5, Milosevic – 1, Burlacu – 3, Stavrositu – 2, Johannson – 2, Florea – 4, Constantina – 3, Humet – 3, Aslanian – 7, Olaru – 2, Nemanja – 3.

Etapa viitoare, a patra din acest sezon, handbaliștii steliști se deplasează la Bacău pentru întâlnirea cu CSM, de sâmbătă, 21 septembrie 2019.

GALERIE FOTO de la partida de handbal masculin dintre Steaua București și CSM Reșița puteți vedea AICI.

Distribuire social media