O victorie muncită!

În cadrul etapei a cincea din Liga Zimbrilor, la sala Concordia din Chiajna, echipa de handbal Steaua București a câștigat, scor 26 – 21 (12 – 11), în fața celor de la CS HC Buzău 2012.

În prima repriză a fost un joc echilibrat, a cărui desfășurare i-a ținut pe suporteri cu sufletul la gură, echipa militară reușind să intre la pauză cu un avans minim.

Handbaliștii steliști au început repriza a doua în forță, cu o apărare bună și un atac eficient au reușit să mențină avantajul de partea lor. Echipa roș-albastră s-a desprins decisiv în ultimele 5 minute, diferență ce s-a dovedit a fi hotărâtoare.

Portarii Tudor Stănescu și Alexandru Bucătaru, au închis poarta în multe dintre ocaziile oaspeților, inclusiv lovituri de la 7 metri.

Cele două extreme steliste, Gabriel Florea (stânga) și Andrei Mihalcea (dreapta), nu au ratat nici o ocazie de a marca și au reușit împreună să înscrie de 17 ori în poarta adversă.

Pentru echipa roș-albastră au marcat: Gabriel Florea 9 goluri, Andrei Mihalcea 8, Nemanja Grbovic 3, Samvel Aslanian, Krsto Milosevic și Martin Johanson câte două goluri.

Etapa cu numărul VI va fi cu o echipă de tradiție. Steaua București va juca pe teren propriu vineri, 04 octombrie 2019, ora 18.00, cu CS Minaur Baia Mare. Meciul va fi transmis de TVR HD.

 

 

Distribuire social media