Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei de handbal CSA Steaua Alexandrion

Conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti si a sectiei de handbal anunta incheierea campaniei de pregatire in vederea abordarii sezonului competitional 2015/2016.
Dupa definitivarea campaniei de transferuri la nivelul lotului de jucatori, in cursul dupa-amiezii de ieri a fost definitivat si staff-ul tehnic al echipei.

Acesta este compus din Ovidiu Mihaila – antrenor principal, Gabriel Zamri – antrenor secund si Stefan Laufceac – antrenor de portari.

“Sper ca masurile pe care le-am luat cu privire la echipa noastra de handbal sa-si arate roadele in perioada urmatoare, a declarat presedintele CSA Steaua, George Boroi. Echipa este schimbata intr-o proportie foarte mare, am incredere in noul colectiv tehnic si in capacitatea lor de a construi o echipa solida, competitiva. Ii multumesc lui Viorel Mazilu pentru toata activitatea pe care a desfasurat-o si ii urez succes in noua sa functie, care presupune o responsabilitate si mai mare”.

“Multumesc conducerii clubului pentru ca mi-a acordat intelegerea necesara pentru a-mi duce la bun sfarsit misiunea legata de echipa nationala de tineret. Asa cum convenisem anterior, am promis ca voi fi gata sa ma apuc de treaba imediat dupa terminarea Campionatului Mondial de Tineret din Brazilia. Plecam la un drum cu multe provocari, dar atat eu cat si colegii mei ne vom dedica total acestui proiect. Suntem oameni care nu dau inapoi la greu si carora ne plac proiectele consistente, pe termen lung”, a declarat, la randul lui, antrenorul principal Ovidiu Mihaila.

Incepand cu aceeasi data, Viorel Mazilu a fost numit in functia de antrenor coordonator al loturilor de seniori si juniori CSA Steaua, avand responsabilitatea de a coordona atat procesul de selectie si pregatire la nivel de copii si juniori – in scopul formarii unei pepiniere proprii – cat si de a asigura integrarea acestora si coordonarea cu echipa de seniori a clubului.

Distribuire social media