Prima victorie în deplasare în SEHA Liga

Echipa masculină de handbal Steaua București a reușit prima victorie în deplasare, în SEHA Liga. Formația noastră, condusă de către Ovidiu Mihăilă, a câștigat cu scorul de 29-28 (13-15) pe terenul macedonenilor de la Metalurg Skopje.

Echipa militară a revenit și, după ce a fost condusă la pauză cu două goluri, a preluat inițiativa în partea a doua a meciului. Gabi Florea a fost golgeter al meciului, cu 6 reușite, Vegar, Johannson și Bizău înscriind, fiecare, de câte 5 ori.

Cel mai frumos moment al meciului s-a petrecut în minutul 58, când Martin Johannson, căpitanul naționalei Estoniei, a fost angajat pe semicercul advers, între doi adversari. Stelistul a pivotat, a fentat după care a reușit să se întoarcă spre poarta adversă și a înscris golul decisiv, de 29-27, printr-o aruncare în care a folosit efectul ”Maricel Voinea”.

Steaua este pe locul 5 în clasament, cu 15 puncte, la egalitate cu Vardar Skopje, care ocupă ultimul loc de play-off. Următoarea partidă în SEHA Liga, pentru Steaua, va fi în deplasare, pe 28 noiembrie, cu Zeleznicjar Nis.

Distribuire social media