PROMOVARE ÎN AL DOILEA EȘALON VALORIC AL HANDBALULUI FEMININ ROMÂNESC – DIVIZIA A

Duminică, 19 februarie, în fața unui public numeros, reprezentantele roș-albastre au înfruntat echipa H.C. Victoria, în ultimul meci al play-off-ului Diviziei B.

Cu faze de atac spectaculoase, fetele noastre și-au dominat adversarele de la începutul meciului și au reușit astfel să încheie partida cu scorul final de 38 – 24. În urma acestei victorii, elevele antrenoarei Ileana MORARI au bifat cu succes promovarea  în Divizia A a Campionatului Național, al doilea eșalon valoric al handbalului feminin românesc.

„Sunt foarte bucuroasă pentru promovare. Am mai jucat la un nivel superior și  știu că acolo cerințele sunt mult mai exigente, mai multă muncă și mai multă ambiție. Sunt mândră de colegele mele, iar publicul a fost minunat. Îmi doresc ca la anul să terminam tot pe locul I” ne-a declarat plină de emoție la finalul partidei Alexandra CARAȘOL.

Întrebată despre meciul de astăzi și despre următoarea perioadă pe care fetele o au de parcurs, doamna antrenor Ileana MORARI ne-a declarat: „Meciul de azi a fost greu, deoarece am întâlnit o echipă tehnică, curajoasă care chiar și-a dorit să câștige. Șansa a fost de partea noastră pentru că fetele noastre au o pregătire fizică bună, sunt luptătoare, tinere și dornice să câștige fiecare meci. Pe tot parcursul acestui sezon ne-am pregătit pentru viitor, am urmărit progresul de la meci la meci. În următoarea etapă trebuie să continuăm să ne pregătim echipa pentru Divizia A, pentru a atinge obiectivele pe care le vom stabili împreună cu managerul nostru, Viorel MAZILU.”

Prezent la meci, managerul secției a dorit să mulțumească publicului numeros venit să susțină ambele echipe. „Dorim să mulțumim tuturor celor prezenți la acest meci! Nu ne-am așteptat la un public atât de numeros, au fost peste 450 de spectatori. E o adevărată bucurie pentru sportivi să joace cu sala plină. Sperăm să avem același public la toate meciurile Stelei. Vă mulțumim și vă mai așteptăm!”  

Felicitări întregii echipe și staff-ului!!

 

Distribuire social media