Reportaj Steaua TV: Handbaliștii de la Steaua au încheiat azi cantonamentul de la Cheile Grădiștei

Echipa de handbal Steaua București își încheie azi stagiul de pregătire montan de la Cheile Grădiștei. Cu o nouă conducere tehnică și cu șapte jucători noi în lot, roș-albaștrii au lucrat intens la pregătirea fizică într-un program ce a cuprins câte două antrenamente pe zi.

Jucătorii noi s-au adaptat rapid la cerințele antrenorului Sandu Iacob. Format la Academia Minaur Baia Mare, portarul Cristian Nicolae este încântat de transferul în Ghencea și spune că este gata să ajute Steaua să cucerească noi trofee.
Centrul Valentin Ivancenco a sosit în România de la Tiraspol. Extrem de determinat la fiecare antrenament, Valentin e fericit că a ajuns la Steaua, club unde își propune să facă performanță la cel mai înalt nivel.

Reîntors în Ghencea ca și antrenor, Sandu Iacob e convins că nu are o misiune ușoară, dar crede că roș-albaștrii pot reveni în elita handbalului românesc. Tehnicianul este mulțumim de cum s-au pregătit elevii săi în cantonamentul de la Cheile Grădiștei și spune că următoarea perioadă, în care Steaua va disputa mai multe amicale, este extrem de importantă pentru sudarea relațiilor de joc.

Steaua va disputa primul amical din această vară vineri, 2 august, de la ora 17:30, la sala din Chiajna cu CSM Făgăraș.

Distribuire social media