Roș-albaștrii se pregătesc intens în cantonamentul montan

Echipa de handbal „Steaua București” a reluat pregătirile în vederea noului sezon competițional. În această perioadă, handbaliștii se află într-un cantonament de pregătire centralizată la Cheile Grădiștei. Echipa are în program antrenamente de pregătire fizică în teren variat, în aer liber, cât şi de pregătire specifică, preponderent în sală.

La nivelul lotului echipei, s-au înregistrat o serie de modificări, jucătorilor Mihai Merlă, Mihai BECHERU și Octavian BIZĂU expirându-le perioada de împrumut la gruparea roș-albastră. Totodată au plecat Marin VEGAR, Babasafari MOHSEN și Stefan VUJIC, aceștia găsindu-și angajamente la alte echipe.

Garnitura stelistă s-a întărit prin venirea lui Alexandru BUCĂTARU (portar, a venit de la de la Cesson – Franța), Cristian NICULAI (portar, a venit de la U Cluj), Gabriel BURLACU (inter stânga, a venit de la CSU Suceava), Valentin IVANCENCO (pivot, a venit de la PGU-Kartina TV Tiraspol – Moldova), Alexandru CĂPĂȚÂNĂ (inter dreapta, a venit de la CSS Sighișoara) și Sergiu OLARU (extremă dreaptă, a venit de la CSS Sighișoara).

Până la încheierea perioadei de transferuri vor mai fi discuții privind definitivarea lotului, staff-ul Stelei fiind în tratative și cu alți jucători importanți pentru semnarea acordurilor cu gruparea din Ghencea.

După perioada cantonamentului, Steaua București va avea o serie de partide amicale care se vor desfășura la sala Concordia din Chiajna:

  • 02.08.2019, ora 17.30 cu CSM Făgăraș;
  • 03.08.2019, ora 12.00 cu CSM Făgăraș;
  • 10.08.2019, ora 12.00 cu AHC Dunărea Călărași;
  • 12.08.2019, ora 18.00 cu vicecampioana Rusiei, Spartak Moscova.

În perioada 22 – 24 august, Steaua va participa la un turneul organizat de  AHC Dunărea Călărași, la care mai joacă CSM București și CSM Vaslui.

Vă invităm pe această cale, să fiți alături de formație și să susțineți echipa așa cum ați făcut-o mereu!

Distribuire social media