Sandu Iacob, noul antrenor al echipei Steaua București

Sandu IACOB este noul antrenor principal al echipei de handbal Steaua București. Alături de un staff tehnic nou, Sandu IACOB va pregăti echipa începând cu noul sezon competițional împreună cu Tudor VASILE – antrenor secund și Guillaume VETA – preparator fizic. Colectivul tehnic va fi coordonat de fostul internațional al Stelei, Vasile STÎNGĂ.

Obiectivele de performanță fixate de către conducerea clubului se înscriu în aceeași concepție unitară de performanță sportivă astfel că, Sandu IACOB va avea misiunea de a clasa echipa pe unul dintre primele trei locuri din Liga Zimbrilor, câștigarea Cupei României și calificarea în cupele europene.

Fost component al echipei de handbal a clubului nostru în perioada 1997 – 2002, Sandu IACOB a cucerit 2 titluri de campion și 3 Cupe al României în cele 5 sezoane petrecute la Steaua. Internațional cu 154 de selecții pentru România, Iacob a purtat banderola de căpitan al echipei naționale de handbal la Campionatul Mondial din Croația (2009).

Între 2015 – 2018 a fost antrenor secund al primei reprezentative de handbal și antrenor principal al echipei naționale U21. Ca tehnician, a mai pregătit echipele de club HC Vaslui, HC Dobrogea Sud Constanța și CSM Focșani.

Sandu IACOB: „E un alt moment important în viața mea profesională cu care sunt convins că mă voi mândri peste ani, faptul că antrenez la cel mai important club din România.”

„De când am intrat în sala de ședințe a clubului și am văzut cifrele din dreptul palmaresului echipei, mi-am dorit să schimbăm aceste cifre”, a mai adăugat antrenorul Stelei.

Bine ai venit, Sandu IACOB!

Distribuire social media