Sandu Iacob și staff-ul său au schimbat fața echipei de handbal Steaua București

Echipa de handbal Steaua București are o nouă față în acest sezon și, în ciuda unor mici sincope, se luptă cu șanse mari la un loc de cupe europene. Responsabil de această transformare este tehnicianul Sandu Iacob și staff-ul său, care, printr-o muncă susținută, a reușit să readucă echipa din Ghencea în prim-planul handbalului românesc.

Antrenorul principal Sandu Iacob spune că a pregăti Steaua este un vis devenit realitate. Venit în Ghencea la începutul acestui sezon, Sandu Iacob admite fapăt că oamenii din staff-ul său sunt buni camarazi, admiră calitățile echipei și spune că știe cum să readucă Steaua în topul handbalului românesc.

Tehnician secund la Steaua, Tudor Vasile pregătește portarii, răspunde și de anumite treburi administrative ale echipei și îi oferă sfaturi lui Sandu Iacob, atunci când acesta îl solicită. Fost portar în Ghencea, Tudor Vasile vede Steaua în Liga Campionilor și dezvăluie ce-i lipsește echipei pentru a redeveni o forță.

Un rol important în echipă îl are și preparatorul fizic. Guillaume Veta a sosit la Steaua în urmă cu două sezoane și jumătate și spune că este o onoare să lucreze pentru clubul roș-albastru.

Maseurul Valentin Cucu se află la Steaua de 13 ani. Înainte de a lucra pentru echipa de handbal, Valentin s-a aflat în staff-ul echipelor de rugby și volei ale clubului din Ghencea.

Fosta mare glorie a handbalului românesc, Vasile Stângă coordonează munca staff-ului tehnic al echipei Steaua București. Dublu medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice din 1980 și 1984 și de zece ori campion național cu Steaua, Vasile Stângă deplânge lipsa unei săli de sport proprii, dar și a galeriei, și spune că succesul din derby-ul cu Dinamo i-a adus o mare bucurie.

Distribuire social media