Steaua București a încheiat pe locul șase Liga Națională de handbal masculin

Echipa de handbal masculin a clubului Steaua București a încheiat sezonul 2018-2019 al Ligii Naționale pe locul șase. Miercuri seara, 22 mai 2019, în cel de-al doilea joc din finala locurilor 5-6, echipa pregătită de către Ovidiu Mihăilă a cedat pe teren propriu, scor 30-32 (după lovituri de departajare), cu Dunărea Călărași.

La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 28-28, după ce și la pauză a fost echilibru perfect, scor 13-13. La loviturile de departajare, pentru Steaua au marcat Milosevic și Humet, iar Florea și Mihalcea au ratat.
Cum Dunărea s-a impus și în primul meci, de la Călărași, scor 31-25, Steaua a terminat actualul sezon din Liga Națională pe poziția a șasea.

Pentru Steaua au punctat în timpul regulamentar următorii: Krsto Milosevic (4 goluri), Gabriel Florea (4), Javier Humet (3), Ionuț Georgescu (3), Stefan Vujic (3), Nemanja Grbovic (2), Samvel Aslanian (2), Martin Johannson (2), Andrei Mihalcea (2), Marius Stavrositu (1), Mihai Becheru (1), Mohsen Babasafari (1).

Cel mai bun om al formației din Ghencea a fost portarul Mohsen Babasafari. Aflat la ultimul meci pentru Steaua, Babasafari a avut, în meciul disputat în sala sporturilor Concordia din Chiajna, 14 parade, dintre care una la o aruncare de la 7 metri. Din sezonul următor, Mohsen Babasafari va apăra la Timișoara.

După acest meci, echipa de handbal Steaua București intră în vacanță, dar tehnicianul Ovidiu Mihăilă și restul staff-ului lucreză deja la pregătirea sezonului viitor.

Distribuire social media