Steaua București, a treia victorie în amicalele acestei veri: 31-22 cu Spartak Moscova

Echipa de handbal Steaua București a obținut luni, 12 august 2019, o nouă victorie în seria de partide amicale susținute în această vară.
În Sala Sporturilor Concordia din Chiajna, elevii lui Sandu Iacob au învins echipa rusă Spartak Moscova, scor 31-22, la pauză 13-10. Spartak Moscova este vicecampioana Rusiei, după ce a pierdut dramatic finala din play-off în sezonul trecut, în fața celor de la Chekhovskiye Medvedi, scor 1-2 la general.

Cel mai bun marcator al Stelei în jocul de azi a fost extrema Andrei Mihalcea, cu 7 goluri. El a fost secondat de Javier Humet și Nemanja Grbovic, fiecare cu 4 goluri.
Au mai punctat: Milosevic – 1, Burlacu – 2, Stavrositu – 1, Johannson – 1, Căpățână – 1, Florea – 3, Constantin – 1, Valadao – 3, Aslanian – 1, Ivanchenko – 2.

Acesta a fost cel de-al treilea succes al roș-albaștrilor în meciurile-test din această vară, după victoriile cu 32-26 CSM Făgăraș (32-26) și AHC Dunărea Călărași (31-29).

La finalul acestei săptămâni, în perioada 16-19 august, handbaliștii lui Sandu Iacob vor participa la un turneu amical în Rusia, la Moscova.

Distribuire social media