Steaua București își cosolidează poziția în clasamentul Ligii Zimbrilor

Echipa de handbal Steaua București a început returul Ligii Zimbrilor cu o victorie.   În cadrul etapei a XV-a a echipa roș-albastră s-a impus în fața AHC Dunărea Călărași, scor 31-28 (19-17).

Meciul a fost sub semnul echilibrului, cu răsturnări de scor de partea ambelor echipe. Desfășurarea meciului a ținut suporterii în suspans, dar cu o apărare agresivă și o concentrare sporită, echipa roș-albastră a reușit să se desprindă în ultimele 10 minute. Prin intervențiile spectaculoase ale portarului Cristian Niculai  oaspeții au reușit doar două goluri pe finalul partidei.

Pentru echipa militară au marcat: Aslanian 7, Mihalcea 5, Milosevic 5, Grbovic 3, Pop 3, Da Silva 2, Valadao 2, Constantina 2, Burlacu 1, Florea 1.

După meci, antrenorul Sandu Iacob a declarat: „Suntem foarte bucuroși pentru această victorie. Am adăugat trei puncte în clasament, au mai rămas 33 de puncte pentru care vom lupta să le câștigăm. Felicităm echipa oaspete care a avut un joc bun, dar noi am fost mai concentrați pe final și datorită acestei abordări am reușit să câștigăm”.

În clasamentul Ligii Zimbrilor, roș-albaștri se află pe locul cinci la egalitate de puncte cu CSM București (locul IV), cu 26 puncte, 8 victorii, 2 egaluri și 5 înfrângeri.

În etapa următoare, a XVI-a, echipa de handbal Steaua București va evolua în deplasare cu CSM Reșița. Partida va avea loc duminică, 02 februarie 2020, ora 18.00.

Distribuire social media