Steaua, victorie spectaculoasă în Liga Zimbrilor pe terenul lui CSM București!

Echipa de handbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua a repurtat miercuri seara, 20 februarie 2019, o victorie spectaculoasă în Liga Zimbrilor. Într-un meci contând pentru etapa a 19-a, formația pregătită de Ovidiu Mihăilă a dispus în deplasare, scor 28-25 (13-12), în fața celor de la CSM București.

Partida, disputată într-o notă de echilibru în cea mai mare parte, a fost decisă în ultimele 12 minute. Atunci, la scorul de 21-21, steliștii au apăsat pedala de accelerație, au pus rapid trei goluri diferență pe tabelă, iar până la final gazdele de la CSM nu au putut reveni.
Pentru echipa noastră au marcat: Nemanja Grbovic (7 goluri), Marin Vegar (6), Gabriel Florea (5), Samvel Aslanian (4), Ionuț Georgescu (2), Martin Johannson (2) și Stefan Vujič (2).
Cu acestă victorie, CSA Steaua urcă pe locul șase în clasament, cu 35 de puncte. În etapa viitoare, a 20-a, CSA Steaua va primi pe teren propriu vizita celor de la SCM Politehnica Timișoara. Meciul va avea loc miercuri, 27 februarie, de la ora 17:30.

Mâine, meci în SEHA League!

Vineri, 22 februarie 2019, ora 18:15, este programată partida etapei a-17-a din cadrul SEHA – GAZPROM LEAGUE, dintre echipele de handbal STEAUA BUCUREȘTI și METALURG SKOPJE (MKD).

SEHA – GAZPROM LEAGUE este cea mai importantă competiție internațională intercluburi din sud-estul Europei. La a-8-a sa ediție, întrecerea aliniază la start echipe importante din handbalul internațional printre care VARDAR SKOPJE (MKD), RK PPD ZAGREB (CRO), MESHKOV BREST (BLR) sau TATRAN PREȘOV (SVK).
Așadar, vineri, la 48 de ore distanță de la victoria din campionat cu CSM București, roș-albaștrii întâlnesc, în sala Concordia din Chiajna, formația macedoneană Metalurg, ocupanta penultimei poziții în clasamentul SEHA LEAGUE. În meciul tur, Steaua a învins în deplasare cu scorul 29-28, la Skopje, Macedonia.
Înaintea jocului de mâine, Steaua ocupă locul 6 în clasamentul la zi al Seha League, cu 18 puncte. Lider este HC Nexe, cu 36 de puncte.

Pentru acest joc, biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro și în magazinele partenere Inmedio, Germanos și oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro.
PREȚ BILET: 11 LEI
Programul casei de bilete va funcționa după orarul:
Vineri, 22 februarie 2019, la sala Concordia, 17:00 – 18:30.
Biletele sunt nominale. Numele clientului va fi notat pe toate biletele pe care le-a plătit.
Se pot cumpăra câte 8 bilete/persoană, aferent unui CNP.

Distribuire social media