Stelista Ana Bogdan, în optimi la simplu și în sferturi la dublu la turneul WTA de la Bogota

Orașul columbian Bogota găzduiește în această săptămână, în perioada 8-14 aprilie, turneul WTA dotat cu premii totale de 250.000 de dolari și la care principală favorită este letona Jelena Ostapenko.
Printre participante se numără și Ana Bogdan și Irina Bara, sportive legitimate la Steaua București, care concurează atât la simplu, cât și la dublu.

Marți seara, în proba de simplu, Ana, care ocupă locul 124 WTA, s-a calificat în optimile de finală, după ce a dispus în runda inaugurală de Chloe Paquet (Franța), de 24 de ani, locul 214 WTA, scor 6-2, 6-7 (7), 6-2. În optimi, Ana Bogdan, care are 26 de ani, se va duela cu Sara Sorribes Tormo (Spania), locul 79 WTA și favorită 7 la întrecerea din Columbia. În runda de debut, Sara Sorribes Tormo a învins-o pe Christina McHalle (SUA), scor 6-4, 6-4.

Ana a ajuns în sferturi la dublu!

După semifinala de la Monterrey (Mexic), de săptămâna trecută, când a făcut pereche cu Elena-Gabriela Ruse, Ana Bogdan a început cu dreptul și proba de dublu de la Bogota. În Columbia, sportiva de la Steaua București joacă alături de Sachia Vickery (SUA) și a trecut în optimi de cuplu Anna Danilina (Kazakhstan)/Yana Sizikova (Rusia), scor 6-3, 6-3.
În sferturi, Ana și Sachia se vor duela cu învingătoarele din duelul Monique Adamczak (Australia)/ Jessica Moore (Australia) – Sharon Fichman (Canada)/ Erin Routliffe (Australia).

Irina Bara, eliminată în turul I la simplu

În ceea ce o privește pe Irina Bara, sportiva de pe locul 170 WTA a părăsit proba de simplu de la Bogota în turul I. În vârstă de 24 de ani, Irina a fost eliminată de italianca Sara Errani, scor 6-4, 2-6, 3-6.
În proba de dublu, Irina Bara face pereche cu Elena-Gabriela Ruse și va evolua la noapte în optimi împotriva perechii formată din Laura Pigossi (Brazilia) și Renata Zarazua (Mexic).
FOTO: OpenTenis.ro

Distribuire social media