STELIȘTII ȚINTESC A CINCEA VICTORIE A SEZONULUI!

Având o serie de patru rezultate pozitive, handbaliștii țintesc încă trei puncte în clasamentul Ligii Naționale, cu care s-ar apropia la două puncte de podium. Băieții noștri întâlnesc Suceava, duminică de la ora 11:00, pe teren propriu, în ultimul meci al etapei a noua.

Este primul meci direct dintre cele două formații după o pauză de un sezon, în care Suceava s-a aflat în liga secundă. CSA „Steaua București” are patru victorii în ultimele cinci întâlniri directe, însă consideră, prin vocea căpitanului Ionuț Georgescu, că duelul de duminică este foarte dificil.

„E un meci foarte dificil, la fel ca toate celelalte de până acum. În niciun meci nu se știe învingătoarea dinainte, tot campionatul este foarte strâns și meciurile sunt echilibrate. Avem avantajul terenului propriu, sperăm la un meci bun prin care să obținem cele trei puncte. Nu va fi ușor, Suceava e o echipă incomodă, aleagă mult, e muncitoare, se bate pentru fiecare minge. Ultimele rezultate ne dau un moral bun, dar degeaba le-am obținut dacă nu vom învinge Suceava. Avem nevoie de cele trei puncte, o victorie duminică ne aduce cu un pas mai aproape de îndeplinirea obiectivului”, spune Ionuț Georgescu.

Singura absență din tabăra stelistă este cea a pivotului Martin Johannson, suspendat o etapă după cartonașul roșu primit în ultimul minut al partidei de la Reșița, din etapa trecută.

Partida CSA „Steaua București” – CSU Suceava are loc la Chiajna și va fi transmisă în direct de TVR 2. Intrarea este liberă.

Distribuire social media