Talentul este cheia unui viitor strălucit!

Sunt mici, frumoși, talentați și, poate cele mai importante criterii, sunt foarte ambițioși și muncitori. Așa pot fi descriși în doar câteva cuvinte micii handbaliști care s-au întrecut pe 11 și 12 iunie, la prima ediție a Cupei Steaua la Minihandbal.

Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua București” a organizat la Sala Regimentului de Gardă ”Mihai Viteazul” întrecerea destinată juniorilor născuţi între anii 2004 și 2009. La competiție au participat echipele ACS Infinit Târgu Jiu, ACS Olimpic Mizil, ACS Academia Juniori Ploiești și bineînteles, CSA ”Steaua București”, formată din copii selecționați în cadrul programului ”Talentul este cheia” sub îndrumarea lui Viorel Mazilu, antrenor coordonator al secției de handbal.

”Am rămas impresionat de emoțiile sportivilor, dar în egală măsură și de determinarea lor. De asemenea, am fost foarte fericit să constat că părinții se implică și susțin activitatea sportivă a copiilor. Toate echipele au avut adevărate galerii în tribune. Putem spune că ediția inaugurală a Cupei Steaua la Minihandbal a fost o adevărată reușită. Am primit felicitări din toate părțile pentru organizare și aș dori să mulțumesc, la rândul meu, tuturor celor care s-au implicat și, mai ales, foștilor mei colegi de la Steaua și de la echipa națională, care au fost alături de noi. Suntem extrem de bucuroși că am demarat proiectul ”Talentul este cheia!”, pentru că  accederea copiilor în lumea sportului de performanță și-a spus cuvântul. De la săptămână la săptămână ne strângem din ce în ce mai mulți și familia Steaua se mărește. Am ajuns la 480 de copii înscriși în proiect”, a declarat fostul mare handbalist stelist și actualul ”șlefuitor de talente”, Viorel Mazilu.

La finalul competiției, toți participanții au fost recompensați cu premii, diplome și trofee. De asemenea, au fost decernate cinci premii speciale, dintre care două au fost adjudicate de micii steliști pregătiți de Alexandru Gurău: Răzvan Nedelcu a fost desemnat golgeterul competiției și Beatrice Ureche cea mai bună jucătoare.

Distribuire social media