VICTORIE DE ONOARE PENTRU HANDBALIȘTI

Echipa masculină de handbal a CSA Steaua București a obținut un succes facil, la Sala ”Concordia” din Chiajna, împotriva celor de la CSM Satu Mare, cu scorul de 26-18 (19-7). Partida a contat pentru antepenultima etapă a play-out-ului din Liga Zimbrilor, primul eșalon valoric al handbalului românesc.

Elevii lui Ovidiu Mihăilă au dominat partida da capo al fine, spectatorii prezenți în tribună asistând la câteva faze de real spectacol cum ar fi aeriene, combinații, aruncări de la distanță sau pase lungi, din semicerc în semicerc, ale portarilor.

Desigur că opoziția sătmărenilor nu a fost una care să propună handbaliștilor noștri o concentrare constantă, motiv pentru care, în repriza secundă, a apărut o automulțumire relativ normală. Portarii utilizați au fost MATSKIEVICH Ivan, Tudor STĂNESCU și Florin DRAGOMIR. Jucătorii de câmp înscriși pe raportul oficial: Gheorghe IRIMESCU, Daniel STANCIU, Ivan DIMITRIJEVIC (3 goluri), Dorin DRAGNEA (4), JOHANSSON Martin (2), SZOKE Marius, Ionuț GEORGESCU (2), Gabriel FLOREA (5), Miloș KOSTADINOVIC (2), Cristian UNGUREANU (3), Albert CRISTESCU (2) și Said OUKSIR (3).

Steaua se află pe prima poziție în play-out, cu 33 de puncte. Următorul meci al handbaliștilor noștri este programat sâmbătă 20 mai, de la ora 18.00, în deplasare la Suceava.

Distribuire social media