Victorie mare pentru handbaliști

Echipa masculină de handbal Steaua București a reușit să câștige un meci extrem de important în deplasare, în Liga Zimbrilor, pe terenul redutabilei Minaur Baia Mare. Roș-albaștrii au controlat meciul aproape integral, conducând la pauză cu 12-10. Băimărenii au fost o singură dată în avantaj pe tabela de marcaj, 19-18, după care elevii lui Ovidiu Mihăilă au marcat trei goluri consecutive și au închis disputa pentru puncte la 21-19.

Golgeterul stelist a fost Miloș Kostadinovic, care a marcat 7 goluri din extrema dreaptă. Remarcabil a fost jocul în apărare prestat de Johansson, Vegar sau Aslanian. Prestația lor a oferit posibilitatea portarului Tudor Stănescu să efectueze o serie de parade spectaculoase, procentajul său fiind ridicat în acest meci.

Pivotul estonian Martin Johansson a jucat excepțional, fiind menținut pe parchet timp de 60 de minute, pe ambele semicercuri.

Grație acestui succes repurtat pe un teren unde nu multe echipe câștigă, formația noastră își consolidează poziția secundă în clasament, cu 16 puncte acumulate. Important este și aspectul că handbaliștii noștri au rezistat presiunii suplimentare, exercitate de cei peste 2000 de spectatori prezenți în tribunele sălii maramureșene.

Următorul meci al steliștilor va avea loc pe 18 octombrie, ora 17.30, la Sala Concordia din Chiajna, cu Politehnica Iași.

 

Distribuire social media