VIOREL MAZILU, NOUL MANAGER AL ECHIPEI DE HANDBAL!

Începând de la partida cu CSM Făgăraș, disputată pe 6 octombrie, secția de handbal a clubului CSA Steaua are un nou manager. Viorel Mazilu, fostul jucător și antrenor al echipei și inițiatorul proiectului „Talentul este cheia!” prin care a atras la Steaua peste 400 de copii, l-a înlocuit în funcție pe Andrei Cian.

Viorel Mazilu se va ocupa astfel și de echipa de seniori, în condițiile în care până acum a coordonat activitatea echipei de fete înscrisă în Divizia B și a grupelor de copii și juniori. Noul manager se arată încântat deposibilitățile pe care le oferă clubul și este convins că la Steaua se poate realiza performanță la nivel înalt. „Eu sunt în această funcție să creez condiții, voi sprijini activitatea pentru a face performanță! Nu este același lucru ca la echipa de fete, sunt alte cheltuieli, sunt alte salarii, dar pot face față cu brio. Am experiență de la echipa de fete, de la echipele de juniori, dar e foarte important ca lumea să știe că eu nu iau deciziile, eu doar le propun. Sunt bucuros că mi s-a dat încredere și de faptul că la Steaua se poate face performanță. Avem oameni capabili, avem condițiile necesare și vrem să ajungem la cele mai înalte standarde. Nu voi accepta jumătăți de măsuri și nimic nu va fi întâmplător!”, a declarat noul manager al echipei. Viorel Mazilu a vorbit și despre obiectivele pentru acest sezon. „Obiectivul pe termen scurt este clasarea în primele patru și calificarea într-o cupă europeană cu echipa de seniori, primul loc în Divizia B cu echipa de fete și să creștem sănătos copiii. Pe termen lung, ne dorim ca jucători din propria pepinieră să ajungă să câștige o medalie la Jocurile Olimpice., a concluzionat Viorel Mazilu.

De la instalarea lui Viorel Mazilu în funcția de manager al secției de handbal, echipa de seniori a obținut o victorie, 26-20 cu CSM Făgăraș, iar echipa de fete a debutat cu dreptul în Divizia B, 34-26 cu HC Victoria București.

Distribuire social media