CICLIȘTII, LA ULTIMELE COMPETIȚII PE ȘOSEA

S-au încheiat ultimele competiții de șosea din acest an pentru cicliștii noștri! Echipa roș-albastră  termină anul competițional cum nu se poate mai bine, reușind să înregistreze rezultate foarte bune la RGT Eroica și VeloPower Road Race.

La prima întrecere, RGT Eroica, Daniel Crista a devansat ceilalți competitori, trecând primul linia de sosire la Obârșia Lotrului.  Ceilalți steliști au ocupat următoarele locuri: Cosmin Bidilici (locul 5), Valentin Pleșea (locul 6), Leonard Barbu (locul 10), Mihai Băbăiță (locul 18) și Roland Horvath (locul 21).
În clasamentul feminin, Estera Coteață a sosit a patra, iar antrenorul Georgiadis Georgios a câștigat și el la categoria sa de vârstă.

La Panciu, la VeloPower Road Race, Valentin Pleșea a terminat pe locul 1, Daniel Crista a obținut locul 3, Cosmin Bidilici locul 5, Leonard Barbu locul 9 și Roland Horvath locul 10. Juniorul Cristian Bidilici a fost al doilea sosit, însă categoria sa nu a fost premiată. Estera Coteață, deși a câștigat concursul, a urcat pe podium, întrucât organizatorii au anulat categoria Elite Feminin, motivul fiind lipsa patricipantelor.

Distribuire social media