S-A ÎNCHEIAT TURUL CICLIST AL SIBIULUI

Ediția din acest an a Turului Ciclist al Sibiului, coeficient UCI 2.1, s-a încheiat după etapa programată duminică, pe un itinerariu de aproape 150 de kilometri, cu plecare și sosire la Sibiu, dar și cu punct intermediar la Mediaș.

Runda de final a fost câștigată de către Eduard Grosu, component al echipei naționale a României, care a fost pregătită de către antrenorul stelist, Georgios GEORGIADIS. Grosu, care a fost cel mai bun român din competiție, s-a situat pe locul 34 în clasamentul general. Al doilea român a fost stelistul Daniel CRISTA, situat pe locul 49 în ierarhia generală. Un alt rutier roș-albastru, Marius PETRACHE, a fost nevoit să abandoneze pe parcursul etapei a treia a Turului sibian.

În clasamentul pe echipe, România s-a situat pe locul 18, în timp ce formația continentală daneză Christina Jewelry-Kuma, pentru care aleargă Daniel CRISTA, a ocupat locul 17.

La sprinteri, Daniel CRISTA a ocupat locul 9 în bătălia pentru tricoul albastru. În afara lui Daniel CRISTA și Marius PETRACHE, în caravană s-a aflat și Leonard BARBU, care a abandonat în etapa a doua, imediat după prolog.

Distribuire social media